Een Minnaar Loslaten

Minnaar loslatenEen minnaar loslaten betekent dat je de controle loslaat over wat de ander doet en je verlangen naar die ander.

Als jij je minnaar los wilt laten, wil je waarschijnlijk ook dat die jou loslaat. Dat zou makkelijker zijn, dan hoef je zelf de beslissing niet te nemen. Is de beslissing eenmaal genomen, dan kun je niets anders doen dan je verlangen los te laten.

Het betekent niet dat het je niet meer kan schelen, het betekent dat je beseft dat de ander zonder jou kan. En dat is nu juist wat je niet wilt. Je wilt dat die ander niet zonder jou kan, je wilt belangrijk genoeg zijn.

Loslaten betekent ook niet dat je jezelf helemaal afsluit voor anderen maar dat je begrijpt dat je een ander niet kunt beheersen, de ander heeft een vrije wil.

Waarom een minnaar loslaten zo moeilijk kan zijn

Wat het loslaten vaak belemmert is dat je in jouw beleving de controle kwijt bent over iemand of over je gevoel – je weet niet wat er zal gebeuren en dat maakt je bang.  Vasthouden is een illusie, die ander doet allang waar die zin in heeft. Alleen dat gevoel van vasthouden geeft jou de illusie dat je nog iets met die ander hebt.

Loslaten betekent met de stroom meegaan in plaats van alles naar je eigen hand te willen zetten en te controleren. Loslaten is vertrouwen hebben in de ander, het leven en jezelf.

Kijk eens naar jezelf, hoe verkrampt ben jij?

Verlies jezelf niet in slachtoffergevoelens, daarmee houd je het vast. Kijk naar alle mooie dingen en momenten die het je gebracht heeft en wees daar blij mee. Vervolgens kun jij je leven weer oppakken zonder die emotioneel onbereikbare ander.

Een minnaar loslaten betekent dat je jouw gevoel niet meer laat gijzelen door die ander, dat je vrij bent…

Pak het dan de volgende keer eens zo aan!

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Klaar Voor Een Nieuwe Relatie? Als je een hele tijd niet meer bezig bent geweest met daten, weet je eigenlijk niet meer hoe dat moet. Je hebt een scheiding achter de rug en je wilt ...
Overtuigingen In Relaties En Hoe Ermee Omgaan In relaties spelen overtuigingen een grote rol. Overtuigingen in relaties bepalen de kwaliteit van die relaties. Dat komt doordat overtuigingen gekopp...
Je Date Afwijzen Zonder Kwetsen: Zo Doe je Dat Ben je ooit nerveus geweest als je ging daten omdat je het niet leuk vindt om iemand af te wijzen? Je date afwijzen eerlijk en zonder smoezen kan last...
Loslaten En Vertrouwen – Hecht Niet Aan Resu... Een weinig bekende belangrijke stap om alles wat je wilt te krijgen, is dat je niet moet hechten aan het resultaat maar loslaten en vertrouwen. En dat...

Een reactie plaatsen