Mysterieus Is Aantrekkelijk!

Mysterieus is aantrekkelijkIedereen houdt van mysterieuze mensen. Vrouwen als Marilyn Monroe kregen mannen op de knieën, omdat ze niet wisten of ze een seksbom, een dom blondje of een verlegen schone was.

Mannen als James Dean hielden vrouwen in de ban omdat ze zich afvroegen of hij echt zo slecht was als hij leek, of dat die gevoelige man die van tijd tot tijd in zijn films verscheen de echte James Dean was.

Als je probeert om iemand van de andere sekse aan te trekken, doe je er goed aan om een beetje mysterieus te worden. Hoe doe je dat?

Mysterieus of hard to get ?

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je ‘hard to get’ moet spelen om aantrekkelijk gevonden te worden door de persoon die je leuk vindt.

Maar teveel werkt averechts: als je te veel ‘hard to get’ speelt, wil niemand je meer.

Mensen die zich te veel afsluiten voor hun hartenwensen, geven vaak de verkeerde indruk.

Door hun afstandelijkheid denken anderen dat ze geen interesse hebben, waardoor ze hun interesse in jou verliezen en aandacht geven aan iemand die hun toenadering op een subtiele manier wel waardeert.

Speel waarachtig ‘hard to get’. Laat de ander weten dat je geïnteresseerd bent door een beetje te flirten. Flirten kan je op een charmante manier doen en laat de ander weten dat je een oogje op hem of haar hebt.

Laat ook merken dat je de avances van de ander erkent. Als hij of zij naar je kijkt, laat dan merken dat je het gezien hebt. Als de ander glimlacht, glimlach terug!

We kennen allemaal wel van die mensen die op een ziekelijk manier flirten: vrouwen die op schoot gaan zitten bij een man en mannen die proberen om handtastelijk te zijn.

Goed flirten begint met een mysterieuze blik, niet met aanraken.

De mysterieuze blik

Begin met het maken van oogcontact.

Je ogen zijn de beste manier om te laten zien wat je voelt voor de ander, dus toon je gevoel, laat je interesse zien door de manier waarop je kijkt.

Maar hoe doe je dat?

De beste manier is om te laten zien dat je ’telepathisch’ bent. We zijn uiteindelijk allemaal een beetje intuïtief. Iedereen bezit een beetje van het zesde zintuig, hoewel dat we niet zo vaak gebruiken.

Kijk naar de ander en doe alsof je alleen met je gedachten spreekt.

Dit wordt vanzelfsprekend door je ogen overgebracht, en als de ander kijkt, zal die het snel begrijpen.

De volgende stap is spreken.

Sommige mensen zijn een open boek: ze zeggen alles dat in ze opkomt en vertellen hun hele levensverhaal als je ze pas een half uur kent.

Do dat niet!

Je wilt dat de ander meer wil als je afscheid neemt. Het is hetzelfde als het eten van een mooie aardbei. Als je hem in een keer op eet, is hij weg.

Maar als je een klein hapje neemt, loopt het water je in de mond en wil je meer.

Zorg ervoor dat de persoon die jij leuk vindt, meer wil door hem of haar maar een beetje te laten zien van wie je bent.

Lieg niet over jezelf: daarmee zul je op een later tijdstip iemand kwijtraken.

Maar geef de ander steeds een beetje meer informatie. Je naam zeggen, als ze die nog niet weten, is de perfecte manier om te beginnen. Je hoeft nog niet je achternaam te noemen. Achternamen kunnen wachten totdat je elkaar iets beter kent. Als ze ernaar vragen, zeg dan iets leuks als: “Daar kom je wel achter als je me lang genoeg kent”.

De mysterieuze look

Hoe je er mysterieus uit kunt zien hangt er van af of je een man of een vrouw bent.

Ben je een vrouw kan er bijvoorbeeld mysterieus uitzien door lange pony waaronder je vandaan kan kijken, of zogenaamde ‘smokey eyes’ oogmak-up dragen.

Probeer ook zoveel mogelijk hetzelfde parfum te dragen zodat hij jou zal associëren met een bepaalde geur.

Een man kan er mysterieus uitzien door de kleding die hij draagt. Zwart laat vrouwen altijd denken dat een man mysterieus is en een beetje gevaarlijk, wat altijd aantrekkelijk is.

Gebruik een licht geurtje; niet te sterk.

Deze tips kun je niet alleen gebruiken bij iemand die je nog nauwelijks kent, maar ook bij iemand waar je al heel lang mee samen bent!

Je kunt de mysterieuze kant in jezelf laten zien, zelfs al ben je 20 jaar getrouwd. Je partner mag denken dat die alles van je weet, maar er zijn altijd nieuwe dingen te leren.

En hoe pak jij dat aan? Heb je meer tips om mysterieus te zijn? Laat ze hieronder weten.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book dat voor je klaarstaat.

Lees dit ook eens

Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden Veel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig hee...
Liefde en Seks Lente! Tijd voor vlinders in je buik, verliefdheid, liefde en seks. Maar wanneer is het nu het één en wanneer het ander? Onze chemische huishouding we...
Is Uiterlijk Belangrijk Als Je Een Relatie Wilt? Is uiterlijk belangrijk? Het lijkt belangrijk als je een relatie wilt. Maar dat is maar een eerste indruk en wat vertel jij met je uiterlijk? Je hoeft...
Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...

2 gedachten over “Mysterieus Is Aantrekkelijk!”

 1. Jammer dat deze dingen nu aan alle kanten worden aangeboden,. ik denk dat je me niks nieuws meer kan vertellen,..

  en het mysterieuze is er af als er zoveel van deze dingen worden aangeboden,..

  het lijkt wel of iedereen het van elkaar copieert en er een eigen curses van gaat maken.

  Het exclusieve gaat er vanaf.

  Edwin

  • Dank je voor je reactie Edwin. Mysterieus wil zeggen dat je niet direct kunt zien wat er onder de oppervlakte te vinden is. Ik weet niet wat jij allemaal al weet en waar jij je wijsheid vandaan haalt. En wat voor de ene een open deur is, kan voor de ander een eye-opener zijn. Maar misschien heb je hier iets aan, Liefde wint als jij dat wiltdat zit wat meer verborgen in dit blog waarmee ik een tipje van de mysterieuze sluier oplicht.

Reacties zijn gesloten.