Nieuwe Relatie Beginnen – Begin Goed

Nieuwe relatieWordt het tijd voor een nieuwe relatie en weet je niet waar te beginnen? Er kunnen veel vragen zijn zoals:

  • Waar te zoeken?
  • Hoe lang zal het duren?
  • Wordt ik nog wel aantrekkelijk gevonden?
  • Hoe iemand te vinden waarmee het goed zal gaan?
  • Ben ik wel toe aan een nieuwe relatie?

Een nieuwe relatie uitstellen of te snel beginnen

Al bovenstaande vragen maken je onzeker en omdat dit een vervelend gevoel is, maken mensen twee belangrijke fouten. Ze stellen het aangaan van een nieuwe relatie uit of ze beginnen er te snel aan. En soms zouden ze liever hun ex terugwinnen. Als dat zo is, houdt het ze tegen zich echt te verbinden in een nieuwe relatie.

Maar goed, dat was een zijpad. We gaan ervan uit dat jij je verleden verwerkt hebt en toe bent aan een nieuwe relatie. Je bent daar aan toe als gelukkig zijn alleen, geen probleem voor je is. Je zit lekker in je vel.

Het volgende dat jij je af moet vragen, is wat er nodig is voor een goede relatie, hoe je die in stand houdt. Een relatie doe je samen, er is een wisselwerking en dat is in een nieuwe relatie weer heel anders dan je gewend was in vorige relaties.

Hiermee zijn de laatste twee van bovenstaande vragen enigszins beantwoord.

Ben je aantrekkelijk voor een nieuwe relatie?

Of je nog aantrekkelijk gevonden wordt, kun je merken aan de reacties van mensen op straat, op een terras of waar je ook verder maar komt. Uiteindelijk gaat het erom of jouw persoonlijkheid aantrekkelijk gevonden wordt en die kans is het grootst als je over voldoende zelfvertrouwen beschikt. Dat maakt iedereen aantrekkelijk, of je nu mooi bent of niet.

Hoe lang het zal duren voor je een nieuwe relatie hebt, kan ik je met geen mogelijkheid zeggen. Geniet van het leven en onderneem actie. Als je niets doet, gebeurt er ook niets. Passief afwachten, heeft geen zin.

Een nieuwe relatie vind je hier

Het antwoord op de eerste vraag “Waar te zoeken?”, is niet zo moeilijk. Beter niet zoeken, maar je onder de mensen begeven, ook op Internet. Waarom niet zoeken? Als je dat doet ben je teveel op resultaat gericht en dat werkt niet. Maar als jij jezelf laat zien en contact legt kun je zomaar ineens iemand vinden of gevonden worden, ongedwongen zonder druk.

Een nieuwe relatie kan er zomaar opeens zijn! Veel geluk!

Voor je gaat: deel dit artikel op een van de sociale media of laat een reactie achter. Dank je wel.

Lees dit ook eens

Wat Gebrek Aan Eigenwaarde Veroorzaakt In De Liefd... Jouw gevoel van eigenwaarde bepaalt in grote mate of je gelukkig wordt in liefde en relaties. En mocht je denken dat er iets ontbreekt aan wat jij jez...
Een Relatie Beginnen – Met Welke Reden? Bijna iedereen die single is wil op een gegeven moment een vaste relatie beginnen. Dat is goed, het is fijn om een vervullende relatie te hebben. Zoa...
Verbroken Relatie Of Onmogelijke Liefde? Soms kan een verbroken relatie op een onmogelijke liefde lijken. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen die twee. Als een relatie verbroken is met...
Een relatie zoeken en angst We kunnen een relatie zoeken terwijl we daar eigenlijk bang voor zijn. Alleen weten we dat niet. Totdat we dat bange plekje in onszelf een klein beet...