Partner Vinden Tips – 5 Simpele Stappen Per Dag

Partner vinden tipsTips om een partner te vinden, vind je overal. Nu ben ik niet op zoek naar een partner maar als ik iets wil bereiken, neem ik iets dat heel groot lijkt (en onbereikbaar lijkt) en dan verdeel ik het in 5 kleine, simpele stappen die ik dagelijks kan doen en die me dichter bij mijn doel brengen.

Soms zijn dat iedere dag dezelfde stapjes en soms ben ik heel creatief en doe ik ik dagelijks nieuwe stapjes.

Om je verlangde doel te bereiken is het nodig dat je bereid bent om dagelijks actie te ondernemen… speciaal op die dagen dat je er geen zin in hebt.

We weten allemaal dat we niet afvallen door op de bank televisie te kijken. We moeten opstaan en in beweging komen om dat te bereiken. Dat vraagt discipline en vastbeslotenheid.

Wat heeft dat nu met relaties en tips om een partner te vinden te maken?

Het zelfde geldt als je iemand zoekt om verliefd op te worden en je leven mee te delen: je moet er dagelijks iets voor doen.

Je partner vinden: tips

Hieronder een paar suggestie van dingen die je dagelijks zou kunnen doen om die persoon ‘naar je toe te trekken’:

  • Wees blij met wat je hebt, hierdoor word je aantrekkelijker. Blij met de materiële dingen maar vooral ook blij met je vrienden en familie.
  • Praat in gedachten (of hardop als je alleen bent) met je toekomstige partner. Klinkt gek maar ook al heb je die nog niet in de echte wereld ontmoet, hierdoor wordt je onbewuste geprogrammeerd om de juiste man of vrouw te herkennen als je die ontmoet.
  • Spendeer 20-30 minuten per dag op een datingsite.
  • Oefen je in flirten. Geef minimaal 3 mensen per dag een compliment. Mensen die je niet kent, om op die manier in gesprek te komen. Je doet dit niet om ze te versieren maar om je te oefenen in het flirten.
  • Probeer eens iets nieuws. Ga naar een ander café of neem een andere route als je je hond uitlaat. Ga er op uit en onderneem nieuwe dingen!
  • Vraag mensen die je kent of zij iemand kennen die bij je zou kunnen passen.
  • Zoek iemand met wie je kunt delen waar je mee bezig bent, zodat je iemand hebt die je goede raad kan geven.
  • En denk eraan: waar je aandacht aan geeft, groeit!

Verzin zelf eventueel nog andere dingen en kies er dagelijks 5 die je dan ook echt doet.

Hierdoor straal je naar anderen uit dat je ervoor openstaat en de bereidheid hebt om je doelen te bereiken en je dromen waar te maken. Je emotionele staat wordt erdoor verbeterd.

Lees dit ook eens

De Juiste Partner Vinden – Hoe Doe Je Dat? "Ik ben single en op zoek naar een partner. Ik weet dat ik niet perfect ben. Hoe kan ik de juiste partner vinden voor mij waar het mee werkt? Hoe pak ...
Hoe Zoek Je Een Partner? Ben je al geruime tijd aan het zoeken naar een nieuwe partner en heb je het gevoel dat die nergens te vinden is? Dan wordt het tijd om je leven eens n...
Is Een Nieuwe Partner Zoeken Makkelijk? Een nieuwe partner zóeken kan makkelijk zijn. Maar een nieuwe partner kan je na verloop van tijd ook voor verrassingen plaatsen. Dat kan heel leuk zij...
Opnieuw Beginnen Met Een Nieuwe Partner Opnieuw beginnen met een nieuwe partner is iets wat de meesten van ons graag willen. Als de vorige relatie misliep. We willen ons weer goed voelen. H...