Positief Denken En Geluk

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Positief denken en gelukHelpt positief denken om gelukkig te worden? Denken gelukkige mensen positief? Of moet jij niets hebben van zulke onzin? Lees toch maar verder.

Positief denken heeft een heleboel voordelen maar alleen als je daar ook een positief gevoel bij hebt. Leidt het bijvoorbeeld tot cynisme dan betekent het dat je nog met onverwerkte emotionele zaken te kampen hebt.

Het gaat dus niet om denken alleen. Je gedachten richten op de positieve kant van alles kan je zeker gelukkiger maken. Let maar op: als jij je niet fijn voelt, denk je aan dingen die je niet wilt.

Zodra jij je afvraagt wat je dan wel zou willen, voel jij je al een stuk beter. Positief denken moet ondersteund worden door een positief gevoel en dat krijg je door je gedachten te richten op wat je wel wilt.

Positief denken en de liefde

Als je voortdurend denkt aan wat je wel wilt met het fijne gevoel dat daarbij hoort, zul je dat op den duur ook krijgen. Gelukkig zijn heeft dus alles te maken met positief denken en positieve gevoelens.

Zo kun je ook geluk in de liefde krijgen. Denk niet meer aan het verleden en alles wat je niet kreeg of verkeerd ging. Maar richt je aandacht op de toekomst en wat je wel wilt: het soort relatie dat je wilt, het type man of vrouw dat je wilt. Maar niet op die ene persoon die jou niet (meer) wil.

Zolang je blijft hangen in een onverwerkt verleden zul je weer een relatie krijgen met dezelfde problemen en dus geen geluk in de liefde krijgen.

Als je blij bent met wat je nu hebt, het leven van de zonnige kant bekijkt en je gedachten hierop richt, zul je zien dat je veel gelukkiger wordt. En zoals ik hierboven als schreef, positief denken moet ondersteund worden door een positief gevoel.

Ongelukkige mensen trekken andere ongelukkige mensen aan. Gelukkige mensen trekken andere gelukkige mensen aan. Dan kun je samen pas echt gelukkig worden.

Bronnen voor positief denken

Heb je moeite met positief denken en je gelukkig voelen? Dan zijn hier een aantal bronnen die je hierbij kunnen helpen:

De Law of Attraction en de Liefde – leert je hoe je door positief denken en voelen je ideale partner aantrekt

Gelukkig Zijn en Blijven – leert je om de muizenissen uit je hoofd te krijgen en een gelukkig leven te leiden

De Sleutels van geluk en succes – leert je hoe je in alle opzichten geluk en succes in je leven creëert.

De invloed van positief denken op je gevoel en je leven is groter dan je denkt.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book dat voor je klaarstaat.

afbeelding: svilen001

Lees dit ook eens

Hoe Krijg Je Geluk In De Liefde? Hoe kan de een geluk in de liefde hebben en de ander steeds weer niet? Vraag jij je dat ook wel eens af? Het lijkt zo oneerlijk! Wil jij graag meer g...
Hoe Krijg Je Geluk? Waarom is "Hoe krijg je geluk?" een goede vraag? Het betekent dat je de eerste stap gezet hebt om geluk in je leven toe te laten en het te krijgen. "...
Geluk en Liefde, Kenmerken van een Goede Relatie Wil jij geluk en liefde in een relatie? Ja natuurlijk, wie niet. Dan zijn er 3 hele belangrijke dingen die je moet weten en jezelf af moet vragen voo...
Gelukkig Zijn In De Liefde Wat komt eerst: gelukkig zijn of de liefde van je leven vinden? Wat is voor jou een logische volgorde? De meesten van ons zullen antwoorden "Als ik d...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

4 gedachten over “Positief Denken En Geluk”

Een reactie plaatsen