Een Relatie Tussen Gelijken

Relatie tussen gelijken
Een relatie tussen gelijken. Dat is wat ware liefde is – twee gelukkige en vervulde mensen die samen verder gaan om als persoon en als koppel te groeien. En daardoor heeft hun relatie een positieve invloed op de wereld.

 

Wat ware liefde NIET is – een oplossing voor al je problemen en onopgeloste kwesties.

 

Je trekt mensen aan die gelijk zijn aan jouw niveau van persoonlijke ontwikkeling. Dus als je denkt dat de goede partner je gaat redden van je ongelukkige leven, wat er zal gebeuren is dat je iemand aantrekt die ook een heleboel problemen heeft. Daardoor kun je je bewust worden van je eigen problemen en die oplossen. Soms werkt zo’n relatie maar meestal is het een recept voor liefdesverdriet.

 

Een relatie tussen gelijken maakt je leven beter

Een relatie tussen gelijken is een relatie met je ware liefde. Een relatie met je ware liefde verbetert je leven maar redt je leven niet. Het ondersteunt en versterkt jullie beiden als persoon en probeert niet de ander te controleren. Het staat je toe je talenten te ontwikkelen en creëert de ruimte en vrijheid om jezelf tot uitdrukking te brengen binnen de relatie.

 

Als je dit leest vraag je je misschien af hoe je iemand kunt vinden om een dergelijke relatie mee te hebben.
Het recept is simpel: Wees dankbaar voor het leven, zelfs gedurende moeilijke tijden. Ontwikkel vervullende hobby’s en voedende vriendschappen. Doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of zoek een andere groep mensen. Word deel van een gemeenschap waar je je beter door gaat voelen. Neem de tijd om je levensmissie te vinden en leef het! het is belangrijk dat je iets gaat doen waar je echt achter staat of wat je heel erg fijn vindt om te doen.

 

Als je moeilijkheden hebt, neem dan een coach of therapeut om je te helpen je onopgeloste problemen op te lossen. Ga door met daten ook als je je ontmoedigd voelt, wetend dat je ware liefde altijd kan verschijnen. Neem jezelf voor om NU gelukkig en betrokken te zijn en zie wat er in je dating en liefdeleven gebeurt.

 

Wil je hier serieus mee aan de gang, dan raad ik je aan om Mannen en Relaties te lezen (speciaal voor vrouwen) en/of De Law of Attraction en de Liefde.

 

Lees dit ook eens

Wat Een Soulmate Is En Wat Een Zielsverwant Wat een soulmate is en wat een zielsverwant? Er is veel te horen en te lezen over het vinden van je soulmate, of in het Nederlands zielsverwant. Veel ...
Mannen En Relaties – Hoe Zit Dat? Mannen en relaties, het lijkt een lastige combinatie. Toch zijn er miljoenen mannen met een fijne en goede relatie. En dus ook miljoenen vrouwen. Het ...
Ware Liefde Vinden – deel 1 Ware liefde onder de mistletoe? Het is een Engels gebruik om met Kerstmis een bosje mistletoe op te hangen in huis. Wie daaronder staat mag gekust wor...
Is Een Rebound Relatie Goed? Voor ik in ga op de vraag of een rebound relatie goed is, eerst maar eens vertellen wat het is. Niet? Letterlijk vertaald betekent rebound  "terugspr...