Je Soulmate Ontmoeten In 6 Stappen

Soulmate ontmoetenLiefde is een van de belangrijkste dingen in het leven. Liefde is onze brandstof, het is de energie die ons voortdrijft. Liefde maakt dat we ons levendig voelen… maar als je dit artikel leest, ben je daar waarschijnlijk nog niet en wil je graag je soulmate ontmoeten.

Misschien voel je je op dit moment heel ongelukkig in de liefde, of je wacht al zo lang op je soulmate dat je denkt dat het niet voor je weggelegd is, maar ook jij kunt gelukkig worden in de liefde en je soulmate ontmoeten:

1. Erken dat je het eerder deed

Neem wat tijd om je alle dingen te herinneren waarvan je ooit droomde en die je hebt ontvangen. Maak een lijst, schrijf daar zowel de grote dingen op die je manifesteerde zoals relaties, werk, auto’s, enzovoort als de kleine dingen zoals dat je naar een kop koffie verlangde en iemand je die onverwacht aanbood. Voel je niet gefrustreerd als je je niets kunt herinneren,  je hebt echt meer gemanifesteerd dan dat je nu nog weet.

2. Bedenk precies wat je verwacht

Schrijf gedetailleerd alle mooie kwaliteiten op die je  verwacht in de perfecte partner.  Laat niets achterwege, want het universum zal je precies geven waar je om vraagt. Als je alleen vraagt om een persoon om mee te trouwen, zul je dat krijgen maar dat betekent niet dat je met de goede persoon zult trouwen of dat je gelukkig zult zijn in die relatie. Dus, als je ervan droomt met je soulmate te trouwen en nog lang en gelukkig te leven, moet je het universum alle details geven over hoe je wilt dat je soulmate is.

En wees niet bang om te veel te vragen! Er zijn meer dan 7 miljard mensen op deze planeet, je kunt er dus zeker van zijn dat er tenminste één persoon is die overeen komt met je beschrijving, en het universum zal een manier vinden om hem of haar op je pad te brengen. Zo zul jij je soulmate ontmoeten. Maak je geen zorgen over HOE dat zal gebeuren, het enige waar jij je druk om hoeft te maken is WAT je wilt.

3.  Je soulmate te ontmoeten – vind uit wat je tegen houdt

Welke belemmerende overtuigingen houden je tegen om een gelukkige relatie te hebben of de perfecte soulmate te vinden? Sluit je ogen en haal 3 keer diep adem. Doe je ogen nu open en zie jezelf in een gelukkige relatie met de persoon van je dromen. Hoe voel je je? Voelt het geloofwaardig? Voelt het als mogelijk? Nee? Waarom?

Schrijf alle negatieve gedachten en overtuigingen op die opkomen als je denkt aan jezelf terwijl je gelukkig bent in een relatie. Denk je dat je niet beminnelijk bent? Denk je dat je het niet verdient? Denk je dat je niet leuk, jong of slank genoeg bent? Denk je dat zulke mooie dingen als je soulmate ontmoeten niet weggelegd zijn voor mensen zoals jij?

4. Bewijs jezelf dat je fout zit

Bewijs tegenover jezelf dat je belemmerende overtuigingen niet waar zijn. Vind positief bewijs door alle mensen die van je houden, precies zoals je bent. Maak een lijst waarin je jezelf bewijst dat je fout zit: “Mijn vrienden hielpen me toen ik het moeilijk had… Mijn buurman bakt ieder jaar als ik jarig ben een cake voor me… Mijn tante zorgde een week voor me toen ik ziek was….”.

5. Bewijs jezelf dat je het verdient om bemind te worden

Nu je gelooft dat je beperkende overtuigingen niet waar zijn, maak je een nieuwe lijst met alle kwaliteiten, acties en feiten die jou tot een mooi mens maken: “Ik help en steun altijd iedereen die me lief is… Ik neem iedere maandag koekjes mee naar mijn werk… Ik gaf een vriend een lift toen die zonder auto zat…”.

6. Focus op je soulmate en je gelukkige leven

Dan is het nu eindelijk tijd om je soulmate te manifesteren! Dus nu je weet dat je het verdient om gelukkig te zijn, richt je alle energie van je gedachten en je hart op je perfecte partner. Denk eraan dat je gedachten en de gevoelens die daaruit volgen, magneten zijn, kijk dus naar de lijst die je hebt gemaakt in stap 2 en richt je op de persoon die je daar hebt beschreven. Hoe meer je aan die persoon denkt en voelt hoe het samen met hem of haar is en hoe meer je je leven samen visualiseert, des te sneller zul je hem aantrekken in je leven.

Je hoeft daar geen extra tijd voor te nemen, het kan ook onder de douche, of op weg naar de supermarkt. Houd er rekening mee dat al je gedachten magneten zijn, inclusief de negatieve, blijf daar dus uit de buurt. Focus niet op het feit dat je soulmate nu nog niet in je leven verschenen is.  Focus op alles wat jullie samen zullen doen als je elkaar eenmaal ontmoet hebt.

En het belangrijkste… geloof het, geloof het, geloof het… Jij kunt ook je soulmate ontmoeten!

Lees meer in dit e-book.

Vond je dit artikel interessant? Fijn als je het deelt. Je reactie is ook welkom.

Lees dit ook eens

Kun Je Relatie Patronen Doorbreken? Relatie patronen doorbreken kan onmogelijk lijken. Misschien heb je er al jaren aan gewerkt om je relatie patronen te doorbreken en gepoogd je gedacht...
Hoe Word Je Aantrekkelijk? – 6 Punten Hoe word je aantrekkelijk, met name voor die ene persoon waar jij verliefd op bent? Je kunt het niet afdwingen maar er zijn een aantal dingen die je k...
Geluk en Liefde, Kenmerken van een Goede Relatie Wil jij geluk en liefde in een relatie? Ja natuurlijk, wie niet. Dan zijn er 3 hele belangrijke dingen die je moet weten en jezelf af moet vragen voo...
De Goede Relatie Zoeken – deel 5 De goede relatie zoeken wordt makkelijker als we weten wat we willen. Wie vinden we aantrekkelijk als we op zoek zijn naar ware liefde? Over het algem...