Testimonials Opnieuw Beginnen

Testimonials over het e-book Opnieuw beginnen.  Wat lezers zeggen:

 

“…je geeft onverwacht veel diepte…”

 Je boek nu één keer doorgenomen. Geaarzeld om het te bestellen …

Blij dat ik ’t gedaan heb: Onderdelen zijn bekend maar je geeft onverwacht veel diepte en ik ben er daardoor mee bezig om nieuwe actie te ontwikkelen. Bedankt! – J.D.

 

“…nuttig om te helpen mijn instelling te veranderen,…”

 Het e-book vind ik duidelijk geschreven en ik denk het nuttig is om te helpen mijn instelling te veranderen, wat dat is niet zo best

Met vriendelijke groet,

– Karel

 

“Ik wil dit e-book aan iedereen aanbevelen.”

 Ik kocht je e-book en ben heel enthousiast. Nu weet ik waar ik op moet letten om een relatie te vinden die echt werkt. Ik wil dit ebook aan iedereen aanbevelen. Dank je wel.

Elly C. – Den Haag

 

“…ideeën over dating, liefde en relaties behoorlijk veranderd.”

Dit e-book heeft mijn ideeën over dating, liefde en relaties behoorlijk veranderd. Het gaat niet meer over een beetje ‘rondspelen’. Het gaat over echt en eerlijk van iemand houden. En als er iets is wat dit boek me geleerd heeft, is het wel hoe belangrijk het is om van jezelf te houden.

Karin v.d. B.

 

“Nu weet ik beter en zal ik het niet meer verprutsen.”

Dat mensen heel verschillende manieren hebben om hun liefde en genegenheid te tonen, was nieuw voor me. Als dat niet was zoals ik daar behoefte aan had, ging ik me al snel irriteren aan vrouwen en dacht ik dat ze me niet begrepen.Nu weet ik beter en zal ik het niet meer verprutsen.

Oscar V.

 

“…door jouw tips en ondersteuning zijn Otto en ik zeer gelukkig.”

Na het lezen van jullie geweldige boek heb ik de persoon benaderd waar ik al jaren verliefd op was. Uiteindelijk bleek dit wederzijds te zijn. We waren allebei te onzeker en te verlegen om de eerste stap te nemen, door jouw tips en ondersteuning zijn Otto en ik zeer gelukkig.

Hartelijk dank, Marcel.

 

 

 

Klik Hier Voor Meer Geheimen Voor Echte Liefde En Een Nieuwe Relatie