Je Uitstraling Verbeteren Dat Doe Je Zo

Uitstraling verbeterenJe uitstraling verbeteren, is een van de eerste en ook belangrijkste dingen die je moet doen als je steeds weer hetzelfde type partner en relatie aan lijkt te trekken, het type waar je niet blij van wordt.

Het lijkt in aanvang goed te gaan, je wordt verliefd, je denkt dat het deze keer leuk zal worden en dan gaat het plotseling mis.

Als je dit herkent, kan het zijn dat je steeds weer op hetzelfde type persoon valt. Iemand die veel neemt en weinig geeft of iemand die mooie beloftes doet maar ze niet nakomt.

Dat dit gebeurt, heeft te maken met je uitstraling. Dat wordt ook wel charisma genoemd. Anderen noemen het aura. Het heeft niet in de eerste plaats te maken met je uiterlijk, het heeft wel invloed op je uiterlijk.

Om te voorkomen dat je weer iets begint met iemand waar je niet gelukkig van wordt, moet je naar jezelf kijken, naar je diepere gevoel. Het kan zijn dat de mensen die je in je leven aantrekt iets spiegelen van dat diepere gevoel.

Je uitstraling verbeteren doe je als volgt:

Maak eerst een lijst van alle kwaliteiten die je in een partner wilt zien. Bijvoorbeeld: trouw, eerlijk, avontuurlijk, romantisch, enzovoort. Schrijf ze allemaal op, zo veel mogelijk. Het gaat niet om uiterlijke kenmerken – die kun je voor later bewaren – alleen persoonlijke eigenschappen en gedrag.

Vervolgens neem je de voor jou 5 belangrijkste eigenschappen en ontwikkel je die zelf. Daarmee vergroot je niet alleen de kans dat je nu wel iemand ontmoet die de moeite waard is. Je zult merken – en dat is hier het belangrijkste – dat je je anders gaat voelen.

Je uitstraling verbeteren, begint met een ander gevoel! Als je iemand zoekt die avontuurlijk is, zul je die niet vinden als jij je alleen veilig voelt tussen de vier muren van je huis.  Zoek je iemand die vriendelijk en sociaal is, dan zul je die niet vinden als je nooit je mond open doet omdat je bang bent om contact te maken.

Jouw gevoel bepaalt je uitstraling

Word je bewust van wat je emotioneel en psychologisch uitstraalt. We stralen allemaal energie uit. De meesten van ons realiseren zich dat niet maar we pikken dit op als we mensen ontmoeten. Je kunt het vergelijken met een radiozender. Waar je op afstemt, ontvang je ook.

Nu, mensen met een lagere frequentie dan die van onszelf, laten we doorgaans links liggen, die met een hogere frequentie bewonderen we of we zijn er jaloers op. Is de frequentie gelijk, dan klikt het.

Zorg dus dat jouw emotionele staat klopt met hen waar je nu nog bewondering voor hebt of die je heel erg leuk vindt maar onbereikbaar acht. Wat zeker niet goed werkt, is als je te graag een relatie wilt hebben,  je straalt dan wanhoop uit.

Heb je gewoon plezier en ben je tevreden met jezelf en je leven, dan straal je zelfvertrouwen uit en zelfrespect. In dat geval zal er een ander type mensen op je afkomen en jij zult ook een ander type mensen leuk gaan vinden. Je hebt je uitstraling verbeterd!

Verdieping over dit onderwerp vind je in het e-book De Law of Attraction en de Liefde.

Voor je gaat: fijn als je dit artikel wilt delen of een reactie achter laat. Of schrijf je in voor de gratis cursus die voor je klaarstaat.

Gratis cursus
In 8 dagen van single naar samen

Schrijf je in en krijg veel gemaakte datingfouten en datingtips.

Dank je voor je inschrijving.

Er ging iets verkeerd.

Lees dit ook eens

Opruimen En Opnieuw Beginnen Opruimen en opnieuw beginnen. Een kleine variant op uithuilen en opnieuw beginnen. De laatste dagen van het jaar zijn een prima moment om je af te vra...
Grenzen Stellen Voor Een Gezonde Relatie Gezonde emotionele aantrekkingskracht ontstaat als je een goede relatie met jezelf hebt. Gezonde grenzen stellen gaat je dan makkelijk af. Deze minise...
Verbonden Of Gebonden – Hoe Voel Jij Je? Hoe voelde jij je in de relaties die je had? Verbonden of gebonden? Het is een hemelsbreed verschil al lijken de woorden op elkaar. Voel je je gebo...
Een Relatie Beginnen – Met Welke Reden? Bijna iedereen die single is wil op een gegeven moment een vaste relatie beginnen. Dat is goed, het is fijn om een vervullende relatie te hebben. Z...

2 gedachten over “Je Uitstraling Verbeteren Dat Doe Je Zo

Een reactie plaatsen

Gratis cursus
In 8 dagen van single naar samen

Schrijf je in en krijg veel gemaakte datingfouten en datingtips.

Dank je voor je inschrijving.

Er ging iets verkeerd.