Verliefdheid Tips? – Houd Jezelf In De Gaten!

Verliefdheid tipsBen je verliefd of niet? Als dat zo is wil je natuurlijk weten of je bij degene op wie jij verliefd bent een kans maakt. Hoe weet je of je verliefd bent? Hier een paar verliefdheid tips.

Om te beginnen: ben jij verliefd? Een getrouwde vriendin van mij vertelde eens dat ze voortdurend in gedachten in gesprek was met een man die ze regelmatig ontmoette op een hobbyclub. Ben ik verliefd, vroeg ze zich af. Mijn antwoord was bevestigend. Ze heeft het geen kans gegeven want ze was gelukkig getrouwd.

Is het waar dat je verliefd bent?

  • Dat is dus het eerste kenmerk van verliefdheid, je denkt voortdurend aan die persoon en in gedachten heb je lange gesprekken met hem of haar.
  • Als de persoon waar je verliefd op bent, afwezig is op de plaats waar je die vaak ontmoet, vind je het daar plotseling lang zo leuk niet meer, er mist iets. Soms heb je helemaal niet door wat dat dan is omdat je zelf nog niet door hebt dat je verliefd bent.
  • Vlinders in je buik, is nog zo’n kenmerk van verliefdheid. Je gaat met meer plezier dan gewoonlijk naar de plaats waar hij of zij is. Je werk is plotseling de leukste plek om naar toe te gaan. Of de sportclub en soms de trein, als je met de trein reist.
  • Je kijkt voortdurend in de richting van hem of haar om vervolgens je blik weer af te wenden.
  • Je krijgt meer behoefte aan seks.

Een paar verliefdheid tips

Nu je weet of je verliefde bent, is de vraag waarom je verliefd bent op die persoon. Ken je iemand al langer, dan is die vraag waarschijnlijk makkelijk te beantwoorden omdat je de persoonlijkheid van de ander kent. Maar als dat niet zo is, vraag je dan eens het volgende af:

  • Ben ik verliefd omdat die ander er leuk uitziet? Je kunt inderdaad verliefd worden op de uitstraling die iemand heeft. Maar ken je de ander voldoende om te weten of die qua persoonlijkheid bij je past?
  • Ben ik verliefd omdat ik me voorstel hoe het zou zijn als… (nee, niet alleen dat)? In dat geval maak je een beeld van een relatie die alleen in jouw verbeelding bestaat en niets met de realiteit te maken heeft. Wil de ander hetzelfde als jij?
  • Ben ik verliefd omdat ik me puur lichamelijk aangetrokken voel? Niets mis mee maar verwacht er verder niets van.

Zo zijn er nog veel meer vragen die je jezelf kunt stellen. De belangrijkste tip staat hierboven al: vraag jezelf af, waarom ben ik verliefd op deze persoon?

Als je verliefd bent, vind je de vragen hierboven helemaal niet interessant. Je laat je beheersen door dat heerlijke gevoel en wilt niet dat iemand met nuchtere adviezen roet in het eten gooit.

Tja, waarom schrijf ik dit eigenlijk, je wilt het toch niet weten šŸ˜‰ .

Maar hoe weet je nu of een ander ook verliefd is op jou of je alleen maar leuk vindt en het verder niets om het lijf heeft.

Als iemand verliefd op je is, verkeert die graag in jouw gezelschap. Als iemand het serieus meent, zal die moeite doen om je te leren kennen en niet meteen op seks uit zijn. Als vrouw kun je dat testen. Als een man zijn belangstelling verliest als je niet toegeeft, was hij duidelijk alleen uit op seks. Blijft hij contact zoeken en doet hij zijn best je te leren kennen, dan heb je kans dat het iets wordt. Als jullie tenminste bij elkaar passen. Het heeft tijd nodig om daar achter te komen.

Ik heb een handige hulp op dit gebied, vol met verliefdheid tips:

Mannen en Relaties – speciaal voor vrouwen die het gevoel hebben dat mannen hun belangstelling snel voor hen verliezen.

Dit zijn een aantal belangrijke verliefdheid tips. Nu is het zaak er iets moois van te maken of op tijd in te zien dat dit niet de juiste persoon voor je is.

Lees dit ook eens

Hals Over Kop Verliefd? >> 6 Symptomen Ben je zo verliefd dat het pijn doet en je het gevoel hebt dat je hals over kop verliefd bent geworden? De eerste verliefdheid kan zo intens zijn dat ...
Een Verliefde Man Gedraagt Zich Zo Hoe kun je weten of hij verliefd is, afgezien van op je knopen tellen "Is hij verliefd, is hij niet verliefd"? Een verliefde man toont bepaald gedrag ...
Van Jezelf Houden Voordat Je Verliefd Wordt –... Voor de meesten van ons is liefde een opwindende opeenstapeling van emoties. Maar voor degene die niet van zichzelf houdt is het nog overweldigender. ...
5 Signalen Dat Je Verliefd Bent Op Het Idee Van Li... Stop ermee om de perfecte partner te vinden. Je wilt liefde van een persoon, niet van de idee van een persoon. Verliefd op het idee van liefde, het ko...