Versiertips Voor Mannen

Liefdetips nr 5Versiertips voor mannen is de laatste van 5 liefde tips. Alsof dit hele blog daar niet over gaat!

Als je op het moment problemen hebt met het ontmoeten en aantrekken van vrouwen, kan geen enkele liefde tip of advies je helpen als je het meest belangrijke deel – het begrijpen van hoe je psychologie werkt, begrijpen waar echt zelfvertrouwen vandaan komt – overslaat. Het staat allemaal in Vandaag Vrouwen Versieren.

Luister, als je iets groots in je leven wilt bereiken, niet alleen maar iets als een “ik geloof dat ik hier maar voor ga” idee, maar iets echt groots dat je verlangt en verdient, dan moet je een paar drastische veranderingen maken in je focus.

De meeste versiertips voor mannen zijn alleen op techniek gericht

En als jij alleen hier op focust, zal alles wat je zult krijgen een kunstmatig resultaat zijn. En als dat alles is wat je wilt, prima, het is je eigen keuze en iedereen is anders.

Maar als je je liefdeleven echt wilt verbeteren, en ook de andere aspecten van je leven, op een manier waarvan je nooit gedroomd hebt dat het mogelijk was, blijf dan lezen.

Vrouwen willen een man met een sterk karakter, niet een man met een zwak karakter die domme, zogenaamde openingszinnen gebruiken. Echt en duurzaam zelfvertrouwen komt van een sterke psychologie, en dat krijg je niet door het gebruiken van kant en klare openingszinnen.

Maar hier wordt het interessant:

Als je eenmaal de man bent geworden met die sterke psychologie en een goed begrip hebt van de kracht  van je denken, dan is het niet belangrijk meer wat je tegen een vrouw zegt omdat het niet meer alleen over de techniek gaat. Versiertips voor mannen zijn niet aan je besteed zolang je dat niet onder de knie hebt.

Een man met een sterke aandacht en echt zelfvertrouwen kan alles zeggen tegen een vrouw en toch succes hebben.

Aan de andere kant, een man met een zwakke psychologie die alleen focust op “technieken” kan alleen een vrouw benaderen en succes hebben door letterlijk bepaalde zinnen uit zijn hoofd te leren en door zich op een gespeelde manier te gedragen, als hij dat geluk al heeft.

Waarom werken de meeste versiertips voor mannen averechts?

Omdat techniek zonder een sterke psychologie is als autorijden zonder benzine. Je kunt hem misschien een eindje duwen maar je zult niet ver komen.

Dus, mannen, val niet in de valkuil van al die zogenaamde “openingszinnen” en op techniek gebaseerde verleidingsmethoden.  Als je dat wel doet, zul je gefrustreerd raken, als je dat niet al bent.

Je moet eerst een sterke basis leggen.

Je kunt leren hoe je die basis kunt leggen, je eigen psychologie echt begrijpen en hoe je die in je voordeel kunt gebruiken door de juiste en goede versiertips voor mannen in praktijk te brengen.

Ik hoorde eens een geweldige uitspraak:

“Snel succes heb je meestal pas na jaren van hard werken.”

Nu betekent dat niet dat het je jaren zal kosten voor je een vrouw zult vinden. Je kunt leren om dat in veel minder tijd te doen maar je moet het wel echt willen om succes te hebben en voortdurend op de goede dingen  focussen en de benodigde acties te ondernemen.

Wil je dat? Hier vind je hoe je dat aanpakt, of je nu op zoek bent naar een korte of een duurzame relatie, het staat allemaal in dit e-book: Vandaag Vrouwen Versieren.

Begin je reis naar echte en duurzame verandering en beloof jezelf om je eigen psychologie te bestuderen, en een betere persoon te worden met een sterk karakter. Als je dat doet zul je een punt bereiken waarop technieken er niet meer toe doen. Dan heb je geen versiertips voor mannen meer nodig!

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Jouw Ware Liefde Vinden In 2012 Dit is toch wat veel mensen willen: hun ware liefde vinden en het liefst snel, dus in het komende jaar. Hoe zie jij de toekomst? Als iets waarin je h...
Wat Is Echte Liefde? Wat is echte liefde? Lees dit, beter kan ik het niet zeggen! Ik vond een prachtig stuk dat ik je niet wil onthouden. Hieronder vind je het. Echte li...
Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil? Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet no...
Aantrekkingskracht Creëren Als Man Aantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden. Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen k...

2 gedachten over “Versiertips Voor Mannen”

  1. Bedankt voor dit artikel ik heb er veel waarde aangevonden.

    Als mannen een Sterkere Psychologie ontwikkelen zullen ze inderdaad meer succes bij vrouwen hebben. Het komt ook mede door het feit dat vrouwen namelijk een man nodig hebben die zelfverzekerd over komt. Maar zo is het ook bij andere zaken hetzelfde, ontwikkel jezelf een sterkere psychologie en je zal ook meer zelfversekerder zijn

Reacties zijn gesloten.