Voor een Goede Relatie Is Dit een Voorwaarde

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Goede relatie voorwaardenEen goede relatie is niet vanzelfsprekend. Maar je kunt je vooraf natuurlijk afvragen wat daarvoor nodig is. Weinig mensen schijnen hierbij stil te staan. Toch is dat een voorwaarde voor de kans van slagen op de lange termijn.

1. In een goede relatie begrijp je wat je partner wil.

Je partner is vaak een reflectie van WIE JIJ BENT en waar jij nu staat in het leven, dus raad ik je aan om eens naar jezelf en je partner te kijken.

Als mensen zijn we altijd op zoek naar kansen om ons te ontwikkelen. Mensen, inclusief jij en je (toekomstige) partner, willen leren, hun vaardigheden verbeteren of nieuwe vaardigheden erbij leren.

In een relatie willen we daar altijd iets van en over leren. Als we in staat zijn om te groeien en ons te ontwikkelen als mens willen we die goede relatie houden en erin blijven zolang als mogelijk is. Je ervaart geen enkele reden om een relatie te beëindigen als in deze behoefte voorzien wordt.

Daarom is het belangrijk dat je een gezond sociaal leven hebt en een actieve levensstijl zodat je voortdurend nieuwe dingen leert en nieuwe ervaringen opdoet die je kunt delen met je geliefde.

En dit is ook de reden dat JIJ hem of haar moet aanmoedigen nieuwe kansen te benutten om verder te komen. Geef hem of haar de vrijheid om te leren en te groeien.

2. Mensen willen echt graag weten of ze het goed doen in hun relatie.

Dit geldt zowel voor JOU als je partner! Dit is een noodzaak. Als je dit begrijpt, realiseer je je dat wanneer mensen gefrustreerd raken door te veel regels en een niet-zo-begripvolle-en-waarderende partner, ze naar een andere omgeving uit zullen zien om meer lucht te krijgen. Of ze voelen zich aangetrokken tot iemand anders bij wie zij zich wel gewaardeerd voelen.

En je wilt niet dat dit gebeurt!

Om je partner te helpen blij te zijn met jullie goede relatie, moet je ze de zorg en het begrip geven die ze verdienen. Probeer ook te begrijpen wat je partner zoekt in de relatie met jou.

Vraag je partner nooit rechtstreeks wat die wil. Soms weten ze het zelf niet en kunnen ze niet antwoorden.

Maar let op alle mensen om je heen. Observeer hen. Vraag je af waarom zij zich gedragen zoals ze doen. Vraag jezelf af waarom jij je gedraagt zoals je doet. En waarom gedraagt je partner zich zoals hij of zij dat doet?

Ik garandeer je dat je meer leert over jezelf en je partner dan je zult leren op school en in boeken of op websites. Op school leer je dit niet eens!

3. In een goede relatie stimuleer je elkaar iets zinvols te doen in je werk en je leven.

Veel mensen hebben de verkeerde overtuiging dat ze als ze eenmaal een relatie hebben, zij kunnen bepalen hoe hun partner moet leven.

Dit is geen echte liefde.

Wij allemaal, inclusief jij en je partner willen dagelijks iets zinvols doen. We zoeken voortdurend naar manieren om een verschil te maken, voor onszelf, voor anderen of voor onze geliefden. Dat is ook een behoefte. Eén waardoor we ons levenslustig en gemotiveerd voelen.

Veel vrouwen zien hun relatie als het meest zinvolle in hun leven. Maar vrouwen, voor de meeste mannen is dit niet zo. Mannen kunnen iets heel anders als het meest belangrijke in hun leven zien en jij moet voor je eigen behoeften zorgen en ook voor die van hem. Omgekeerd geldt hetzelfde voor mannen.

Bepaal niet hoe je partner zijn of haar leven moet leiden. In sommige perioden moeten zij de confrontatie aangaan met bepaalde aspecten van het leven en bepaalde omstandigheden om belangrijke levenslessen te leren. Ze kunnen bepaalde obstakels en moeilijkheden onder ogen moeten zien die direct invloed hebben op de relatie met jou.

Wat je dan kunt doen, is je steun, zorg en begrip aanbieden. Als jullie dat beiden doen, heb je een goede relatie.

Lees dit ook eens

Grenzen Bepalen Voor Je Relatieleven – De 10... De laatste jaren heb ik veel geschreven over liefde en relaties en hoe belangrijk het is op grenzen te stellen. Toch krijg ik talloze reacties van vro...
Liefde en Verdriet of Liefde en Respect? Als liefde pijn doet betekent dit dat  liefde en verdriet samen gaan. Als er sprake is van een te veel aan wederzijdse afhankelijkheid is er van liefd...
Onzekerheid In Relatie? – Hoe Weet Je Of Je ... Hoe weet je of je een echte exclusieve relatie hebt, en het niet gaat om een voorbijgaande affaire? Veel vrouwen vragen zich dat af als ze enige tijd ...
Vertrouwen Winnen In Een Relatie – 6 Maniere... Een relatie zonder vertrouwen kun je nauwelijks een relatie noemen. Het vertrouwen winnen van iemand waar je graag een relatie mee wilt hebben is dan ...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

2 gedachten over “Voor een Goede Relatie Is Dit een Voorwaarde”

Een reactie plaatsen