Wat Vrouwen Met Zelfvertrouwen Anders Doen In Relaties

Vrouwen met zelfvertrouwenEr zijn twee typen vrouwen in deze wereld: zij die altijd een relatie nodig hebben en zij die wachten op de juiste persoon. Behoor jij bij de laatste dan ben je een super zelfverzekerd persoon. Het betekent ook dat je je anders gedraagt dan andere vrouwen als je een relatie hebt. Je doet dingen op je eigen manier. Hier zijn een aantal dingen die vrouwen met zelfvertrouwen anders doen als ze verliefd zijn dan anderen:

Ze willen nog steeds tijd voor zichzelf

Ze zijn gelukkig met zichzelf en hoe ze zijn en ze waren al gelukkig voordat ze hun partner ontmoetten.  24/7 Op elkaars lip zitten, vinden ze dat vreselijk. Ook willen ze tijd om naar hun favoriete programma’s te kijken en uit te gaan met hun vriendinnen. Klagen dat hun vriend zijn vrienden wil zien, zullen ze nooit – natuurlijk wil hij dat. Ze zijn het tegendeel van een afhankelijk type.

Ze brengen graag tijd door met hun partner

Sommige mensen denken dat vrouwen met zelfvertrouwen zo onafhankelijk zijn dat zij hun vriend nooit willen zien. Dat slaat nergens op. Als ze dat zouden willen, zouden ze single blijven. Ook een eenvoudige maaltijd samen en praten over dagelijkse dingen, is leuk. Hun relatie hoeft niet te bestaan uit luxe diners en feestjes.

Ze verwachten gerespecteerd te worden

Lijkt vanzelfsprekend, toch? Maar omdat ze voor zichzelf kunnen zorgen betekent dat niet dat ze niet veel van hun partner verwachten. Ze verwachten dat je ze respecteert en goed behandeld. Ze zijn niet zoals vrouwen die respectloos gedrag accepteren omdat ze zo graag een relatie willen. Als vrouwen met zelfvertrouwen een man als hun vriend beschouwen, is dat omdat ze zich echt met hem verbonden voelen en hem deel van hun leven willen laten zijn.

Ze laten zich niet kleineren

Als een man niet komt opdagen als er een verjaardag gevierd wordt of hen beledigt in bijzijn van hun vrienden, willen vrouwen met zelfvertrouwen hem niet meer zien. Andere vrouwen zouden misschien excuses voor hem maken, maar sorry, zo zijn deze vrouwen niet. Ze staan niet toe dat hun vriend hen publiek verlegenheid brengt en ook niet privé.

Ze laten zich niet onder druk zetten

Als hun relatie sterk is, zullen ze graag met je gaan samenwonen, zelfs na zes maanden. Ze trouwen na een jaar of zijn blij met voor altijd samenwonen. Met andere woorden, ze doen wat ze willen en zullen ze niet luisteren naar de druk van vrienden, familie of de maatschappij.

Vrouwen met zelfvertrouwen steunen hun partner 100%

Als hun man van baan wil veranderen of zelfs een carrièreswitch wil maken, dan staan ze daar achter. Wil hij een cursus volgen of een hobby starten, dan zijn zij daar blij mee. Mannen hoeven niet bang te zijn dat ze zullen klagen dat er op die manier tijd voor de relatie afgaat. Ze zien het niet als concurrentie.

Wat anderen denken interesseert ze niet

Je bent niet van hen, je bent niet hun eigendom, je bent er niet alleen maar voor hun vermaak. Als je respect voor ze hebt, krijg jij dat ook van hen en ze willen je echt kennen. Ze zijn niet voor de show in deze relatie. Het betekent veel voor ze en ze maken zich geen zorgen over wat anderen vinden van hun romance. Als die willen oordelen, laat ze.

Ze zijn enthousiast over kleine dingen

Ze houden net zoveel van romantiek als iedere ander vrouw maar ze willen geen relatie waarin van alles moet en hoort. Integendeel, ze gaan voor de kleine momenten die hen tot een mooi paar maken.  Als je hen hun favoriete pizza bezorgt als ze nog laat werken, of hen verrast met kaartjes voor hun favoriete band, zullen ze voor altijd van je houden.

Conclusie: Vrouwen met zelfvertrouwen hebben geen partner nodig maar zijn er wel heel blij mee.

Voor je gaat zou je me blij maken om dit artikel te delen of een reactie achter te laten. Of schrijf je in voor de gratis cursus.

Lees dit ook eens

Liefde Aantrekken Door Zelfvertrouwen Liefde aantrekken door zelfvertrouwen is niet altijd makkelijk. De liefde kent zoveel aspecten, zoveel kanten en laat zich op zoveel manieren zien. Je...
Mannen Die Hun Zelfvertrouwen Kwijt Zijn Mannen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn, hebben het vaak op de een of andere manier moeilijk. En op de een of andere manier vind jij dat aantrekkelij...
5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden Als je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan d...
Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil? Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet no...

Een reactie plaatsen