Waarom Mannen Trouwen

Waarom mannen trouwenIn een Amerikaans onderzoek is onderzocht waarom mannen trouwen. De reden waarom ze met een bepaalde vrouw trouwen en niet met een andere. De uitkomsten zijn soms verbazend leuk en goed om te weten.

Het is niet gezegd dat het voor Nederlandse en Belgische mannen ook geldt maar ik denk van wel. Hieronder een paar feiten.

Mannen voelen zich aangetrokken door het lichamelijke maar vooral door het opgewekte karakter van een vrouw. 68% Van de mannen zeiden dat ze hun vrouwen kozen omdat ze stijlvol, positief, energiek, enthousiast en vrolijk waren. Slechts 20% zei dat ze haar kozen omdat ze mooi en sexy was.

De meeste mannen beslissen binnen 10 minuten nadat ze een vrouw hebben leren kennen of ze geschikt is om mee te trouwen of alleen voor een tijdelijke affaire.

Meer dan 80% van de mannen schepte er over op dat hun vriendin iemand is die ze met trots aan hun vrienden en familie zouden voorstelden.

Maar 7 van de 2000 mannen zei dat de vrouw van hun dromen sexy gekleed was toen zij elkaar voor het eerst ontmoetten. Mannen geven de voorkeur aan normale kleding die zegt “ik ben relatiemateriaal”. Dit betekent niet dat je er niet op je best uit kunt zien en zoals je echt bent – het betekent dat je je niet kleedt op een manier die zegt “kom, verleid me nu”.

Waarom mannen trouwen met jou of juist niet

Hier nog een paar interessante tips die je vertellen wat je wel en niet moet doen om kans te maken.

De belangrijkste reden dat mannen vrouwen laten zitten gedurende de eerste twee maanden is dat de vrouw te snel wil.

Praat nooit over trouwen, kinderen en een gezamenlijke toekomst voordat je elkaar zes keer gezien hebt. Waarmee ik bedoel dat je zes ontmoetingen hebt gehad met elkaar. Mannen hebben niet het gevoel dat ze serieus daten voordat ze 4- 6 ontmoetingen hebben gehad met een vrouw. Vrouwen veronderstellen dit veel sneller.

Als hij na 3 maanden bij jou op de bank ploft om TV te kijken en hij je als vanzelfsprekend gaat zien, is dit meestal een teken dat hij het serieus meent. Zie het niet als een afknapper.

Vrouwen die eisen dat ze goed behandeld worden, hebben twee maal zoveel kans te trouwen. Mannen houden niet van deurmatjes.

Vrouwen die twee maal per week de deur uit gaan, zelfs als dat is om te lunchen met een vriendin of vrijwilligerswerk te doen, hebben drie maal zoveel kans om te trouwen dan zij die dit niet doen ( 3 maal per week de deur uit vergroot je kansen nog meer).

Wow, dat biedt allemaal perspectief.  Nu nog zorgen dat je het goed aanpakt die eerste dates zodat hij wil trouwen met jou. Als jij het ziet zitten met hem natuurlijk.

Dit geeft een beetje meer zicht op de reden waarom mannen trouwen en hoe hun selectieproces verloopt.

Wil je dit delen of een reactie geven? Dank je wel.

Lees dit ook eens

Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden Veel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig hee...
Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...
Als Mannen Afstand Nemen Voor veel vrouwen houdt het niet op als een man zegt dat hij nog niet aan een vaste relatie toe is. Hoe komt dat? Als mannen afstand nemen, luisteren ...
Mannen Gevoelens – Leer Ze Begrijpen Voor vrouwen zijn mannen gevoelens niet altijd te begrijpen. In een eerder artikel schreef ik al over mannen en een relatie: wat hij je niet vertelt....