Ware Liefde Vinden – deel 1

Serie ware liefde vindenWare liefde onder de mistletoe? Het is een Engels gebruik om met Kerstmis een bosje mistletoe op te hangen in huis. Wie daaronder staat mag gekust worden. Sta je daar dus zonder dat je erg in hebt… Heel romantisch en wie weet gebeurt het je en is het ook nog de man of vrouw van je dromen.

Maar voor het geval dat niet gebeurt, lees vast het volgende.

Ware Liefde door Doelen stellen

Het is nu tijd om doelen te stellen voor het volgende jaar en als je echt een partner zoekt, kun je dat inderdaad als doel zien. Klinkt niet erg romantisch, ik weet het, toch heb je het zelf in de hand. En goede voornemens die kennen we toch? Die zijn na een maand weer over, nee als je het echt wilt maak er dan een doel van, een missie.

Maar hoe doe je dat nu, een doel maken van het vinden van je ware liefde? Daarin zijn een aantal stappen te nemen die betrekking hebben op jouw aantrekkelijkheid voor degene die je zoekt en je doelgerichtheid.

Dit is de eerste van een serie artikelen die ik de komende dagen zal schrijven op dit blog. In dit artikel zal ik een korte vooruitblik geven van wat je kunt verwachten.

Jezelf aantrekkelijk vinden zorgt ervoor dat anderen dat ook vinden. De eerstvolgende drie artikelen zullen hier over gaan.

 • Uiterlijke aantrekkelijkheid. Wat je kunt doen om er zo goed mogelijk uit te zien.
 • Hoe je je uitstraling verbetert. Uitstraling wordt bepaald door je emotionele staat die zich laat zien in de manier waarop je je gedraagt.
 • Hoe je grote positieve invloed kunt hebben op jezelf en anderen op een manier die je niet voor mogelijk houdt en je heel aantrekkelijk maken.

De laatste twee artikelen zullen gaan over de manier waarop jij je ware liefde kunt vinden nu de relatie met jezelf stukken beter is.

Ik vind het leuk als je hieronder een bericht achter laat of vragen stelt. Waarover zou jij graag willen dat ik schrijf?

Lees dit ook eens

Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...
Een Relatie Goed Houden Doe Je Zo Je hoort het regelmatig, stellen die 50 jaar en soms langer getrouwd zijn. Hoe doen ze dat? Gelukkig gaat het vaak goed maar soms gaat het fout. Wil j...
Verwachtingen Van Een Relatie – Gezond of Pr... Wij allemaal hebben verwachtingen van een relatie en gaan die aan met verwachtingen gebaseerd op voorbeelden die we hebben gezien in familierelaties, ...
Wat Gebrek Aan Eigenwaarde Veroorzaakt In De Liefd... Jouw gevoel van eigenwaarde bepaalt in grote mate of je gelukkig wordt in liefde en relaties. En mocht je denken dat er iets ontbreekt aan wat jij jez...

9 gedachten over “Ware Liefde Vinden – deel 1”

 1. Hoe ga je om met een gebroken hart. Ik ben mijn ware liefde kwijt geraak omdat hij het gevoel had, dat zijn gevoel minder werd..
  Hij raakte werkeloos en vrienden vertelden dat ze mij niet aardig vonden..

 2. Hoe ga je om met een gebroken hart. Ik ben mijn ware liefde kwijt geraak omdat hij het gevoel had, dat zijn gevoel minder werd..
  Hij raakte werkeloos en vrienden vertelden dat ze mij niet aardig vonden..

 3. Hey Larissa, dank je wel! En NOOIT opgeven hoor, maar eerst van jezelf gaan houden, dan komt die ander (de goede) vanzelf voorbij. Ik heb op dit moment nog 98 pagina’s op dit blog :)! Dan ben je even zoet…

 4. Hallo Marjolein,

  je komt echt als geroepen!!
  Ben er nu sinds 3 maanden achter dat ik eigenlijk altijd Verliefd op de Liefde ben geweest, en ik reageerde vanuit een behoefte aan compensatie van een tekort die ik niet bewust ervaarde. Ik ben nu bijna 25, gescheiden, ben mama van een geweldig mannetje van 18 maanden, en eigenlijk op het punt om geen serieuze relaties meer aan te gaan..

  Ik zit op therapie om weer bij mijn gevoel te komen, en dat gaat langzaam vooruit..

  Als ik al deze pagina’s lees, (heb nu tot artikel 6 gelezen) dan heb ik weer een soort van opzetje om de Liefde nog niet op te geven, maar het anders aan te pakken!

  Ontzettend bedankt.

  Liefs,
  Larissa.

  • Hey Larissa, dank je wel! En NOOIT opgeven hoor, maar eerst van jezelf gaan houden, dan komt die ander (de goede) vanzelf voorbij. Ik heb op dit moment nog 98 pagina’s op dit blog :)! Dan ben je even zoet…

 5. Hi

  Ben zo blij dat ik dit site heb ontdekt. In 2011 wil ik ook mijn wederhelft vinden. Alleen al het lezen van de tips op de sites maakt me gelukkig. Ik heb er volle vertrouwen in dat 2011 voor mij een topjaar gaat worden. Thanks!

Reacties zijn gesloten.