Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden

Wat mannen aantrekkelijk vindenVeel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig heeft, zorgt. Maar dat is niet waar. De waarheid is dat het JOUW PLEZIER in het leven is wat mannen aantrekkelijk vinden!

Als jij je niet vervuld en geïnspireerd voelt, stoot je mannen vaak af op een diep, onbewust niveau.

Maar als je leert om je plezier te cultiveren, zullen mannen je bijzonder verleidelijk en aantrekkelijk vinden

Niets is meer sexy voor een man dan het plezier dat een vrouw in haar leven heeft.

Hoe kun je dat plezier cultiveren? Door in contact te staan met en uitdrukking te geven aan wat jou inspireert.

Wat mannen aantrekkelijk vinden merk je zo

De manier waarop jij plezier en liefde uitstraalt als je blij bent is onweerstaanbaar aantrekkelijk voor een man – daar willen ze bij horen! Mannen willen deel uitmaken van de natuurlijke overvloed van vrouwelijk plezier en liefde.

Mannen ervaren dat – zelfs als ze je voor het eerst ontmoeten – doordat ze je mooi vinden als jij je warm, open en vreugdevol voelt.

Mannen worden blij van jouw blijheid – jouw uitstraling!

Als jij je vervuld en gelukkig voelt, vind je het makkelijk om warmte uit te stralen.

Als je je goed voelt over jezelf en je geniet van je leven – ben je verbonden met je authentieke zelf – en dat straal je dan als vanzelf uit.

Je wacht niet op iets in de buitenwereld of op een man om je een goed gevoel te geven. Iemand die zich niet vervuld voelt, heeft de neiging om energie te halen uit alles om hem heen, in plaats van liefde uit te stralen.

Van binnen naar buiten is de goede richting (niet van buiten naar binnen) – dat waardoor jij plezier in je leven hebt, straal je uit.

Dat betekent dat je graag die dingen doet waar je plezier in hebt onafhankelijk van je relatiestatus – of het nu dansen, lezen, schrijven, tuinieren, koken of wat dan ook is waar je blij van wordt en waardoor je geïnspireerd raakt.

Dat is wat jouw plezier cultiveert en je innerlijke uitstraling naar buiten brengt! Het maakt je heel aantrekkelijk en  begeerlijk voor een man. Dat is wat mannen aantrekkelijk vinden.

Je zult de meest aantrekkelijke vrouw in de wereld zijn voor een man als je die delen van jezelf respecteert en laat zien.

Mannen willen ook weten welke dingen die ZIJ doen jou blij maken.

Erkenning en waardering zijn de brandstof waar mannen door gemotiveerd raken. Mannen zullen jouw gezelschap zoeken als ze zien dat je in staat bent te ontvangen wat zij te geven hebben. Dat is ook iets wat mannen aantrekkelijk vinden.

Veel vrouwen voelen zich gefrustreerd, achterdochtig, hopeloos of eenvoudigweg uitgeput van het kussen van te veel kikkers, en ik begrijp die frustratie. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om je te richten op wat je fijn vindt aan je leven als dingen niet gaan zoals je wilt.

Maar je hebt maar EEN man nodig om dit allemaal de moeite waard te maken!

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Mannen En Relaties – Hoe Zit Dat? Mannen en relaties, het lijkt een lastige combinatie. Toch zijn er miljoenen mannen met een fijne en goede relatie. En dus ook miljoenen vrouwen. Het ...
Hij Doet Afstandelijk? Zo komt Hij Terug! Hij doet afstandelijk maar dat is niet nodig: je kunt het voorkomen. De manier waarop een vrouw haar gevoelens uit als een man afstand neemt, kan ervo...
Mannen Die Niet Willen Praten Mannen die niet willen praten, het kan verschillende oorzaken hebben. Hij is eenvoudigweg niet zo'n prater - een introvert of gesloten type. Neem hem ...
Liefde Aantrekken Door Zelfvertrouwen Liefde aantrekken door zelfvertrouwen is niet altijd makkelijk. De liefde kent zoveel aspecten, zoveel kanten en laat zich op zoveel manieren zien. Je...