Wat Mannen Willen – Niet Wat Je Denkt!

Wat mannen willenWat mannen willen in liefde en relaties, weten ze zelf vaak niet. Om dat wel te weten, hebben ze vrouwen nodig. Wil je weten hoe jij als vrouw ervoor zorgt, dat het hem duidelijk wordt?

Als je wilt dat een man echt voor je gaat, moet je contact met hem maken op een manier die hem raakt. Dat wil zeggen dat je moet stoppen met de manieren die niet werken.

Die laatsten werken zelfs averechts – waardoor je relaties alleen van korte duur zijn of zich helemaal niet voordoen. Het enige waar ze toe leiden zijn een “player” of een man die toevallig “voorbij komt” op weg naar de ware liefde in zijn leven.

3 verkeerde manieren om contact te maken

Er zijn 3 manieren die niet werken als het om het creëren van verbondenheid gaat.

1. De weg van de logica

Je maakt contact op een rationele manier waarbij meningen en argumenten over en weer gaan. Je kunt goed met elkaar praten en hebt veel gemeen met elkaar. Je maakt indruk op hem en hij vindt jouw gezelschap leuk, maar je zult merken dat hij geen chemie ervaart.

Dat komt doordat als je contact maakt via zijn denken, hij niets voelt!

En dat is niet wat mannen willen als het om relaties gaat.

Ja, hij kan je gezelschap plezierig vinden, maar hij wordt niet door je geraakt op een manier die een emotionele band creëert.

Hij zal hierdoor nooit de controle over zichzelf verliezen en verliefd worden.

2. De lichamelijke weg

In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, gaan mannen zich niet verbonden voelen door seks, zelfs als die geweldig is. Vrouwen denken te vaak dat als zij van seks houden en goed zijn in bed, dit is wat mannen willen.

Maar dat is niet zo. Het is voor hem maar een klein deel van het geheel dat een relatie goed maakt.

Het enige dat je krijgt, is een seksvriendje, niet een partner, niet een vaste vriend en zeker geen echtgenoot. Bovendien eindig je met een gebroken hart omdat jij je verbonden gaat voelen en hij niets serieus met je wil hebben.

3. De spirituele weg

Er zijn veel vrouwen die hun spirituele waarden hoog in het vaandel hebben en die een man zoeken die deze waarden deelt.

Helaas is het heel makkelijk om de volgende fout te maken: een vriendschap die kan groeien tussen twee mensen die dezelfde waarden hebben, verwarren met een gepassioneerde, emotionele band.

Op zijn best ontwikkelt zich een goede vriendschap. Hij zal iedereen vertellen wat een geweldige vrouw je bent maar hij zal niet naar je verlangen.

Dat is dus ook niet alleen wat mannen willen.

Wat mannen willen, is dit…

Om contact te maken met het hart van een man, zodat hij graag bij je wil zijn en jou waardeert en adoreert zoals je verdient, moet je eerst je eigen hart voelen. Als hij eenmaal jouw hart voelt, zal hij het zijne openen. Dat begint met het tot uitdrukking brengen van jouw gevoelens en eerlijk en kwetsbaar te zijn.

De meeste vrouwen denken dat mannen niet van gevoelens houden. Maar dat doen ze wel . Hij verlangt naar een vrouw die hem kan helpen zijn eigen gevoelens te voelen en hem daarmee toe te staan zichzelf te zijn. Als jij niet in contact staat met je eigen gevoel, voelt hij zich niet veilig de zijne te uiten. Dat is wat mannen willen!

Je moet wel goed weten hoe je je emoties uit – met welke woorden – zodat een man zich tot je aangetrokken gaat voelen.

De gebruikelijke manier waarop vrouwen hun emoties uiten, klinkt een man verstikkend, onecht of kritisch in de oren en dat draagt er niet toe bij om contact te maken met zijn hart.

In mijn e-book Mannen en Relaties leer ik je hoe jij je gevoelens kunt uiten en echt contact kunt maken met een man. Je leert waardoor een man zich aangetrokken voelt en hoe je zijn aandacht krijgt zonder achter hem aan te zitten. En je leert hoe je een relatie creëert en opbouwt waarin je precies krijgt wat je graag wilt.

Afbeelding: irum

Lees dit ook eens

De Exclusieve Relatie Nu je de eerste twee fasen in het proces van het opbouwen van een relatie kent, weet je al veel meer over wat een toegewijde, exclusieve relatie eigen...
Aandacht Van Een Man Vasthouden Mannen houden van vrouwen die volledig zichzelf zijn. Over het algemeen genomen natuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Door authentiek en eerlijk ...
Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...
Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil? Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet no...