Wat Zoek Je In Een Relatie?

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Wat zoek je in een relatieWat zoek je in een relatie? Dat vindt je waarschijnlijk een rare vraag. Want wat je zoekt dat is toch logisch? Dat wil toch iedereen? En dus heeft dat geen nadere uitleg nodig. Maar is dat wel zo? Weet jij voor jezelf wat je in een relatie zoekt? Helder en concreet?

Je zoekt een maatje, je zoekt liefde, je zoekt gezelschap, je zoekt seks, je zoekt iemand om alles samen mee te doen, je zoekt zekerheid, je zoekt veiligheid. Kortom je zoekt die allesomvattende liefde zodat je je daar nooit meer druk over hoeft te maken.

En je verwacht die relatie onverwacht zomaar te vinden. Alleen het is nog niet gelukt – helaas.

Misschien vindt je dit wel onzin en vraag jij je af wat je in vredesnaam nog aanmoet met een relatie omdat je negatieve ervaringen hebt en er niet meer in gelooft, dus wat zoek je in een relatie?

Vraag je eens goed af: wat zoek je in een relatie?

Als je wat nauwkeuriger durft te kijken naar je wensen wat betreft een relatie, zul je er achter komen dat je bepaalde verwachtingen hebt van en eisen stelt aan een relatie. Maar voor ik daarop inga eerst even dit:

Wat is een relatie eigenlijk? Het is niet hetzelfde als een partner. Een relatie heb je samen met een partner en dat maakt nu juist dat een relatie iets anders is dan een partner. Volg je het nog? Ik kan me voorstellen van niet.

Als je verschillende relaties hebt gehad, al waren het slechts affaires, zul je gemerkt hebben dat het met iedereen anders is. Dat betekent dat de relatie zelf een eigen ‘identiteit’ heeft. Jij hebt een bepaalde persoonlijkheid, de ander ook en samen zijn jullie meer dan de delen, meer dan ieder van jullie beiden op zich. En dat maakt een relatie tot wat hij is en kan worden.

Het is niet alleen belangrijk om te weten wat je in een partner zoekt maar eigenlijk veel belangrijker wat je in een relatie zoekt. Pas als je dat weet, kun je gericht op zoek gaan naar iemand met wie je dat op kunt bouwen.

Van de ene relatie in de andere

Als je van de ene relatie in de andere tuimelt, hoop je steeds de goede te treffen voor wat jij wilt, zonder je af te vragen of die persoon daar wel geschikt voor is. Je verwerkt de voorgaande niet en gebruikt de een om de ander te vergeten. Zo kom je niet verder en blijf je uiteindelijk verloren achter. Dus wat zoek je in een relatie dat je niet kunt vinden?

Wat zoek ik in een relatie

Sta even stil bij jezelf en vraag je af: wat zoek IK in een relatie. Maak het nauwkeurig en concreet.

  • Wat voor leven wil je hebben samen met de ander?
  • Halen jullie het beste in elkaar naar boven? En hoe doen jullie dat?
  • Wat kun je zelf bijdragen aan jouw ideale relatie?

Moeilijke vragen? Ja, het kost tijd en verbeeldingskracht om ze te beantwoorden. Tip: kijk eens om je heen naar goede relaties in je familie- en vriendenkring. Een goed voorbeeld doet goed volgen en geeft inspiratie!

Huiswerk gemaakt? Wat zoek je in een relatie beantwoord? Dan ben je een flink eind op weg naar jouw ideale relatie. Dan ben je er klaar voor om jezelf de vraag te stellen wat je eigenlijk in een partner zoekt. Daarover de volgende keer meer.

Fijn als je dit artikel deelt hieronder of een reactie geeft.

Afbeelding: jvdberg

Lees dit ook eens

Grenzen Bepalen Voor Je Relatieleven – De 10... De laatste jaren heb ik veel geschreven over liefde en relaties en hoe belangrijk het is op grenzen te stellen. Toch krijg ik talloze reacties van vro...
Bestaat echte ware liefde wel? Of echte ware liefde bestaat, is een vraag die velen bezig houdt. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je er onder verstaat. Sommigen denken dat het lie...
Eerlijk Zijn In Een Relatie Eerlijk zijn in een relatie kan je veel opleveren.  In sommige situaties kan het moeilijk zijn om eerlijk te zijn. Vooral als je het gevoel hebt beoor...
Wordt Het Een Serieuze Relatie? – Denk Hiera... Als je iemand een tijdje kent, weet je voldoende om te bepalen of je een serieuze relatie wilt en de relatie wilt verdiepen. Maar wat als je het niet ...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen