De Wet Van Aantrekking Voor Relaties Gebruiken

Wet van aantrekking relatiesWaar je je aandacht op richt, groeit. Zowel in positieve als in negatieve zin. Je krijgt op die manier werkelijk altijd wat je hebben wilt. Alleen ervaar je het niet zo als je aandacht gericht is op de dingen die je niet wilt. Je weet dit waarschijnlijk allemaal al lang. Ter herinnering toch nog een paar tips waarmee je alles ten goede kunt keren. Zo werkt de wet van aantrekking voor relaties. De stappen die je kunt gebruiken om met de wet van aantrekking te creëren wat je wilt in je liefdeleven en relaties:

1. Waar klaag je over?

Iedere vrouw die ik ooit gesproken heb, heeft wel een klacht over mannen (bij voorbeeld: ze willen maar één ding, er zijn geen goede mannen, ze willen geen relatie) of hun eigen man (bij voorbeeld: hij wil de controle, denkt alleen aan zichzelf).
Voor haar is dat zoals het is – het is haar werkelijkheid. Ze heeft geen benul dat dit eigenlijk de werkelijkheid is die zij zelf gecreëerd heeft door haar aandacht erop te richten.

Maar deze klacht is precies wat je nodig hebt om met de wet van aantrekking voor relaties te starten.

Alles wat je niet leuk vindt aan je relatie of het ontbreken van een relatie, is wat je aangetrokken hebt en gecreëerd hebt.

Schrijf om te beginnen je grootste klacht op: hij wil nooit tijd met je doorbrengen, hij is altijd bot. Je ontmoet nooit iemand die interessant is, enzovoort.

2. Draai je klacht om

Onder iedere klacht, zit een verborgen verlangen. Wat is jouw verlangen? Als je jezelf betrapt op klagen, denk dan: “Dus, wat wil ik?”.

Wil je dat hij zo veel mogelijk tijd met je doorbrengt? Wil je dat hij goedgehumeurd is? Wil je een man ontmoeten waar je in geïnteresseerd bent?

Klagen is een luie manier om je verlangens te uiten en werkt bovendien averechts. Ontdek je verlangens door ze positief te formuleren en schrijf ze op.

Klagen is een luie manier om je verlangens te uiten en werkt bovendien averechts. Ontdek je verlangens door ze positief te formuleren en schrijf ze op.

Stel je klacht is: hij vergeet altijd het afval aan de straat te zetten.
Je verlangen zou dan kunnen zijn: hij zorgt altijd uit zichzelf voor het afval.

Dit wordt dan je zogenaamde Partner Fulfilling Prophecy: hij zorgt altijd uit zichzelf voor het afval.

3. Zeg je Partner Fulfilling Prophecy hardop

Als je een relatie hebt, moet je je PFP regelmatig herhalen tegen jezelf en je partner.

De eerste keer dat je het zegt, moet je er om lachen. Dat is een goed teken. Het betekent dat je je er ongemakkelijk bij voelt omdat je aan het veranderen bent.

Dingen moeten veranderen om te kunnen verbeteren.

Je aandacht richten op wat je wilt in plaats op wat je niet wilt kan wat tijd kosten voor het vanzelf gaat. Maar de relatie – zoals je die graag wilt hebben – is het waard.

Geef het een kans en je zult zien dat het werkt. Het is beter dan ruzie maken of nog erger, de relatie verbreken.

Zo kun je de wet van aantrekking voor relaties ook gebruiken.

Lees dit ook eens

Hoe Word Je Aantrekkelijk? – 6 Punten Hoe word je aantrekkelijk, met name voor die ene persoon waar jij verliefd op bent? Je kunt het niet afdwingen maar er zijn een aantal dingen die je k...
Wat Een Soulmate Is En Wat Een Zielsverwant Wat een soulmate is en wat een zielsverwant? Er is veel te horen en te lezen over het vinden van je soulmate, of in het Nederlands zielsverwant. Veel ...
Je Soulmate Ontmoeten In 6 Stappen Liefde is een van de belangrijkste dingen in het leven. Liefde is onze brandstof, het is de energie die ons voortdrijft. Liefde maakt dat we ons leven...
Emotionele Aantrekkingskracht En De Wet Aantrekkin... De Wet Aantrekking, ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht genoemd, zal in dit 3e deel van de serie Ware Liefde Vinden worden uitgelegd. Dat wil zeg...

2 gedachten over “De Wet Van Aantrekking Voor Relaties Gebruiken”

  1. Blij zijn met jezelf, je hebt hem niet nodig om je goed te voelen, niet afhankelijk van die ander/eren daarin. Los komen van het ego.

    • Dat klopt zolang je single bent, Loes. Maar als je een relatie hebt, heb je ook een taakverdeling en daar afspraken over. Als een van de twee zich daar niet aan houdt, mag de ander daar iets van zeggen. Helemaal loskomen van het ego is niet goed. Je ego (Latijn voor ik) zorgt ervoor dat je je grenzen kent en weet wie je bent. Zonder ego zou je je met alles en iedereen mee laten slepen.

Reacties zijn gesloten.