Zelfvertrouwen Met Mannen

Zelfvertrouwen met mannenVeel vrouwen hebben het idee ontwikkeld dat mannen moeilijk te benaderen zijn en dat het initiatief bij de ander moet liggen. Nou, dat is niet perse waar. Hoewel mannen een ander soort schepsels lijken te zijn, zijn ze makkelijker te benaderen dan je denkt.

Dat heeft alles te maken met zelfvertrouwen. Hier volgen 5 tips om je zelfvertrouwen met mannen te vergroten.

1. Heroverweeg je kijk op mannen

Mannen worden als anders gezien dan vrouwen, maar hoewel er verschillen zijn, zijn we beiden mensen. Ieder mens heeft gevoelens en houdt ervan om gewaardeerd en bemind te worden. Dus als jij een man ziet, kijk dan niet naar hem vanuit het stereotype dat er van mannen bestaat maar zie hem als een ander mens.

Als je dat doet zal de angst om contact te maken verdwijnen en zul je je realiseren dat mannen aandacht net zo leuk vinden als vrouwen en net zo bang zijn om vrouwen te benaderen. Je zou tenslotte ook niet bang zijn om contact te maken met een andere vrouw. Zelfvertrouwen met mannen krijg je dus door hen niet alleen als man te zien.

2. Wees jezelf

Ga je niet anders gedragen tegenover een man. Zelfvertrouwen komt van binnenuit. Hoewel we het niet altijd door hebben, hebben we altijd zelfvertrouwen als we bij onze familie zijn. Dat komt omdat we hen ons hele leven om ons heen hebben gehad. Er is geen verschil of je nu praat met je broer of zus, in beide gevallen voel je je op je gemak met jezelf zoals je bent. Denk dus niet dat jouw zelfvertrouwen met mannen afhangt van de sekse van je gesprekspartner, het zit allemaal in jouw hoofd en je moet je gedachten hierover veranderen om je gedrag te veranderen.

3. Zelfvertrouwen met mannen – behandel hem als vriend

Behandel een man eerst als een vriend en in de tweede plaats als meer dan dat. Als twee hetero vrouwen met elkaar praten, zijn er geen gedachten die met aantrekkingskracht of de mogelijkheid van een seksuele relatie te maken hebben. Daarom voelen vrouwen zich meer op hun gemak bij elkaar. Vrouwen kunnen met elkaar praten zonder enige verborgen bedoeling of emotie – zoals ze zouden kunnen hebben met mannen.

Als een vrouw praat met een man, ongeacht het niveau van aantrekking, spelen er op de achtergrond altijd gedachten mee of er meer kan zijn dan alleen vriendschap. Deze stroom van gedachten is moeilijk te veranderen, maar als je hem ziet als een ander mens in plaats van alleen als man, moet het mogelijk zijn om normaal met hem te praten zonder stil te staan bij zijn sekse.

4 Ontspan en glimlach

Praat met hem zoals je zou doen met iemand waar je je bij op je gemak voelt en ontspan je. Er is geen noodzaak om gespannen te zijn of te vinden dat de ander iets moet bewijzen. En jij hoeft dat ook niet. Glimlach en praat met hem zoals je zou doen met een zus, een broer of een vriendin. Er is absoluut geen noodzaak om hem op een voetstuk te plaatsen of hem te zien als iemand die hij niet is. Ontspan je en als dat niet helpt, bedenk dan dat hij niet meer is dan een van de vele mensen is die je kent.

5. Kijk naar andere vrouwen met zelfvertrouwen

Kijk naar vrouwen met zelfvertrouwen op je werk of als je uit gaat. Ze zijn makkelijk te herkennen omdat ze lachen en flirten en lekker in hun vel zitten. Ze stralen zelfvertrouwen uit en mannen zullen zich tot hen aangetrokken voelen. Kijk wat ze doen en waardoor ze zich zo op hun gemak voelen. Probeer dat na te doen. Want je wilt jezelf zijn maar je wilt ook je geremdheid laten gaan.

De reden dat iemand zich niet op haar gemak voelt of ergens bang voor is, is omdat ze bang is voor de negatieve reacties die ze zelf bedacht heeft. In plaats daarvan kun je je voorstellen hoe mannen zich tot je aangetrokken zullen voelen. Dat zal je manier van denken veranderen als het om zelfvertrouwen met mannen gaat. Om meer zelfvertrouwen met mannen te krijgen, raad ik je aan om dit e-book te lezen. Ontbreekt het je altijd aan zelfvertrouwen, kijk dan eens hier.

Vond je dit artikel de moeite waard? Deel het dan of geef een reactie.

Lees dit ook eens

Hoe versier ik een vrouw? >> Casanova Bootcamp! Voor sommige mannen is het versieren en verleiden van vrouwen een lastige aangelegenheid. Hoe versier ik een vrouw is een gedachte die vaak door hun h...
Aantrekkingskracht Creëren Als Man Aantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden. Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen k...
Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil? Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet no...
5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden Als je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan d...